Uw App Bestellen!

Het werkt in 3 stappen

Neem contact op

Als u een App wilt bestellen dient u contact op te nemen via email. Vergeet niet uw telefoonnummer te vermelden. Wij bellen u zsm om een afspraak in te plannen. Om direct een app consultant te spreken kunt u bellen met: 020- 261 25 75.

De afspraak

Tijdens het gesprek zal App Lease Nederland u vertellen hoe het bouwen van uw App zal plaatsvinden.

Portal toegang

Zodra uw App gereed is kunt u inloggen in uw klantportal. U kunt daar de inhoud van de App eenvoudig toevoegen en wijzigen. U ziet uw App in beeld en uw aanpassingen zijn direct zichtbaar in de daadwerkelijke App.

Ik wil een App bestellen

13 + 4 =

Beschrijving

Onze jarenlange expertise in online technologieën maakt App Lease Nederland tot een zeer innoverend en vooruitstrevend bedrijf. Onze Apps hebben als doel meer omzet, hogere conversies en meer leads voor u.

Klant centraal

Wij streven naar een langdurige relatie met onze klanten. Een tevreden klant is goud waard! Elke App moet telkens de gewenste meerwaarde voor uw organisatie opleveren.

App Lease Mentaliteit

App Lease Nederland bestaat uit een team van ondernemende, hard werkende en gedreven professionals.We kunnen zeer snel schakelen en voor elke vraag snel een passende oplossing bedenken, ontwikkelen en leveren.

App Lease Visie

App Lease Nederland denkt vooruit. Wij gebruiken niet de nieuwste technologie, wij ontwikkelen het! De mobiele technologie van morgen wordt vandaag al bij App Lease Nederland ontwikkeld.

Levertijd

Wij streven ernaar om uw Klant Portal met App bediening binnen 10 werkdagen dagen te leveren nadat het intake gesprek heeft plaatsgevonden.

Uw App upgraden

U kunt altijd uw App upgraden. Nieuwe innovaties van App Lease Nederland komen automatisch in de Klant Portal te staan waarna u ze desgewenst kunt gebruiken.

Bediening App

U kunt uw App overal ter wereld bedienen als u een computer, tablet of smartphone heeft met een internetverbinding. U bent dus niet afhankelijk van uw kantoor.

Klantenservice

Wij helpen onze klanten graag met vragen. Heeft u hulp nodig dan is App Lease Nederland altijd te bereiken. Onze specialisten staan u graag te woord.